Mleté odrezky mäsa z potravinárskeho spracovania morských červených ostriežov, lososov a tuniakov sú zrolované do niekoľkých vrstiev kože. Táto roláda s priemerom 3 až 4 centimetre je po 1,5 centimetroch plátkovaná na kolieska a usušená. Maškrta je zdrojom dôležitých minerálnych látok a stopových prvkov.
Maškrta a doplnok výživy
Roláda z morských ostriežov je veľmi chutná pochúťka a zdravý doplnok výživy našich psov a mačiek. Má menej bielkovín a menšiu stráviteľnosť ako celé ryby, zato však obsahuje viac tuku a hodnotné omega-3 mastné kyseliny. Obsahujú málo tuku, veľa bielkovín, draslík, fosfor a sodík.
Žiadna chémia
Roláda nie je ožarovaná, neobsahuje žiadne syntetické konzervanty, žiadne umelé vitamíny, ani iné syntetické pridané látky, ktoré organizmus zaťažujú - roláda je konzervovaná iba vysušením.
Zloženie: 100% ryba (Červený ostriež / Losos / Tuniak - odrezky mäsa a kože z potravinárskeho spracovania).
Ryby sú v potravinárskej kvalite a pochádza z voľného mora (prakticky BIO mäso). Na rozdiel od rýb v chovoch neboli kŕmené granulami, ktoré obsahujú umelé vitamíny, rastové hormóny aantibiotiká.
Analytické zložky: Hrubý proteín 66%, hrubý tuk 2%, popol 16%, vlhkosť 14%.
Suché alebo namočiť?
Ako maškrtu alebo spestrenie jedálnička a doplnenie výživy podávame sušené roládky zvyčajne suché.
Po namočení do teplej vody alebo vývaru na 2 až 3 hodiny roládky zvláčnejú, zmäknú a viac voňajú.
Rybacinou voňajúcim nálevom potom môžeme ochutiť granule, prílohu alebo menej atraktívny pokrm.
Namočené roládky sú tiež vhodnou formou krmiva pre psov alebo mačky s poškodenými zubami.
Celé suché (nenamočené) roládky podávame hltavým psom a šteňatám vždy pod dozorom.
Pre zachovanie čerstvosti a vôňa je roláda z rýb zavarená v hrubostennom aromatesnom vrecku.
od 5,19 €